Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: GT001-Black

TAPEDESIGN x PASTE Grip Tape Leggskinnholder Sort

kr 250
TAPEDESIGN x PASTE Grip Tape er en leggskinnholder som fester seg bokstavelig talt til sokken din og...

Farge

TAPEDESIGN x PASTE Grip Tape Leggskinnholder Sort
TAPEDESIGN x PASTE Grip Tape Leggskinnholder Hvit
Klikk & hent

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
TAPEDESIGN x PASTE Grip Tape er en leggskinnholder som fester seg bokstavelig talt til sokken din og hindrer leggskinnen fra å skli ned under aktivitet.
Maksimalt hold: Takket være egenskapene til materialet som brukes, fester leggskinnholderne seg bokstavelig talt til sokken din og hindrer leggskinnene dine fra å skli. Perfekt passform: På grunn av den spesialutviklede formen, passer PASTE leggskinnholdere perfekt til den naturlige formen på leggen din og sitter utrolig godt. Låsing: Takket være den lukkede formen til holderne løsner de ikke fra beinet ditt selv i intense dueller og høy aktivitet. One size fits all: Med sitt svært elastiske materiale, passer holderne de fleste brukere. Leggskinnholderne kan trekkes på opptil en indre diameter på ca. 30cm uten å slites. Fra Østerrike, laget i Tyskland. Laget av: 100% silikon.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.