Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 2011D088-200

Asics MetaRun Winter Langermet Trøye Herre Hvit

kr 1000
Sus gjennom løpeturen med METARUN WINTER LONG SLEEVE HOODIE. Laget med ekstra mykt lyocell-strikket ...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Sus gjennom løpeturen med METARUN WINTER LONG SLEEVE HOODIE. Laget med ekstra mykt lyocell-strikket stoff. Denne toppen gir deg ACTIBREEZE-teknologi for at du skal holde deg varm og komfortabel i varierende temperaturer. Designet som et underlag med ribbermer og hull til tomlene som gir deg ekstra dekning og hjelper til med å holde ermet på plass. Dette er den foretrukne toppen for vintersesongen. Ytterligere ventileringsegenskaper gir bedre pusteevne.
ACTIBREEZE-teknologi. For økt pusteevne. Premium-stoff med Lyocell er mykt mot huden og støtter med innvendig temperatur. Vindu til smartklokke for enkel tilgang og synlighet. Avanserte refleksdetaljer - Utviklet for å gi bedre synlighet i mørke lysforhold. Tommelhull som hindrer ermet å rulle opp. Design med høy hals gir god skjerming mot vinden. Integrert hette og ansiktsmaske. Minst 50% av stoffets hovedmateriale er laget av resirkulert materiale for å redusere avfall og karbonutslipp.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.