Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DX0855-010

Nike Dri-Fit Trail Dawn Range Bukse Herre Sort

kr 1149
Vi brukte innsikt fra terrengløpere som deg for å utvikle denne elastiske, lette buksen, slik at du ...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Vi brukte innsikt fra terrengløpere som deg for å utvikle denne elastiske, lette buksen, slik at du kan få mest mulig ut av hver bevegelse. Den er avsmalnet, med en avslappet passform som føles like rett på stien som det gjør å spise snacks etter løpeturen.
Nike Dri-FIT-teknologi leder svette bort fra huden, slik at den fordamper raskere og du holder deg tørr og komfortabel. Det vevde stretchmaterialet gir en myk følelse som ikke begrenser bevegelsene dine. Sidelommene har plass til nøkler eller et kort. Glidelåslommen midt bak er stor nok til å romme de fleste mobiltelefoner. Elastisk linning med snøring. Reflekterende detaljer. Nike Trail-merke. Reflekterende Swoosh på høyre side. Hoveddel: 80 % polyester / 20 % spandex.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.